NOVA DIMENZIJA KUPOVANJA UZ NOVI IZGLED TRGOVINE.
SADA OTVORENO!

Novoobnovljena trgovina Harvey Norman u Zagrebu vodeća je trgovina koja se prostire na čak 9.000 četvornih metara inspiracije i opskrbljena je najnovijim proizvodima te u ponudi ima ekskluzivne brendove za svaki aspekt vašeg doma.

Pruža mogućnost isprobavanja i prezentacije cijelog asortimana, a nova tehnologije poboljšat će doživljaj kupnje te omogućiti najvišu kvalitetu života i vrhunsksu zabavu te sve što je potrebno za kvalitetno i udobno uređenje doma. Jedinstven koncept trgovine omogućuje vam da pogledajte, osjetite, doživite ponudu na sasvim novi način.

Vodeća Flagship trgovina u Zagrebu ima izvanredno stručno osoblje s nenadmašnom uslugom koja će pomoći pri svakom zahtjevu kupca od stila do vrhunske isporuke i usluge nakon prodaje. Tjedni darivanja, natjecanja, promocija uživo, ekskluzivne ponude i posebnih gostovanja - ovo je mjesto za vas!

Posjetite nas i podijelite svoja iskustva na #HNFlagshipZagreb.
Harvey Norman Croatia d.o.o.
Velimira Škorpika 34
10000 Zagreb

Kontakt telefon
Trgovina: +385 1 5566 200
Web shop: +385 800 024 026

Radno vrijeme trgovine
Pon-Sub: 09-21h
Ned: 09-20h

Radno vrijeme web shopa
Pon-Pet: 09-17h
*Naručiti možete svaki dan 0-24h

Web kontakt
[email protected]
www.harveynorman.hr
Ako pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni kod naših lokalnih konkurenata, donesite kopiju promidžbenog oglasa ili ponudu/predračun, a Harvey Norman će
izjednačiti cijenu!
POGLEDAJTE UVJETE