Najviše zabave za najbolju cijenu
Pronađite pravo računalo ili konzolu iz naše bogate ponude koje će odgovarati vašem stilu igranja te uz vaše vještine i snagu samog stroja donijeti najbolje rezultate.
Razumijemo vašu strast za igrom, jer smo i sami takvi. Zbog vaših želja za ultimativnim doživljajem imamo u ponudi nova računala koji će svojim performansama zadovoljiti vaše gaming potrebe. Naš cilj je jednostavan: učiniti igranje boljim za igrače.

Iz naše ponude izdvajamo najmoćnije laptope koje odlikuje ekstremna brzina
te sam ugođaj igranja.
PROVJERI PONUDU
Legion, Predator i Omen su najpoznatiji gaming laptopi na tržištu koji svojim specifikacijama pomiču granice svakim novim modelom.
Također, uz brzinu, svakog od ovih modela odlikuje i premium dizajn koji će privući pažnju gdje god krenuli, a ne moramo pričati i o samoj ljubomori za vašim ljubimcem!
Uz svako odabrano računalo u slučaju da nema predinstalirani sustav, mi ćemo ga instalirati za vas potpuno BESPLATNO! Cijena Windows 10 Home sustava je 699,00 kn.
Laptopi nisu za vas?
Želite li više opcija za proširenja?
Sanjate li o određenim specifikacijama koje su vam potrebne?

Imamo savršeno rješenje za vas, a to su stolna računala! Postoje beskonačne mogućnosti s beskonačno nadograđivanja, na vama je samo da uključite maštu...
PROVJERI PONUDU
Stolna računala odlikuju najjače performanse na tržištu, sposobnost nadograđivanja istih i dobivanja onog što doista želite.
S tako moćnim konfiguracijama možete računati na maksimalni užitak i fluidnost tijekom igranja vaših najdražih hit naslova u ugodnosti doma.

Imate računalo koje će vam omogućiti igranje najboljih naslova današnjice i vještine koje će vam omogućiti odlične rezultate u igrama? Onda vam treba još samo alat kojim ćete to moći dokazati. U našoj širokoj ponudi računalne periferije naći ćete vrhunske miševe, tipkovnice, slušalice i zvučnike koji će vaše vještine pretvoriti u djelo.
PROVJERI PONUDU
Bez pravog miša i tipkovnice nemoguće je doseći vrhunske rezultate u igricama gdje je brzina i preciznost bitna.
Zvuk će vam također pomoći da budete korak ispred svih. Izaberite slušalice i zvučnike koji će odgovarati vašem stilu igranja.
PROVJERI PONUDU

Ne želite satima sjediti u stolici, računala i laptopi vam nisu najdraži ili vam bez obzira na ergonomiju periferije jednostavno to ne leže... ne brinite. Imamo rješenje za vas, igranje ispred televizora i uživanje u udobnoj fotelji uz gamepad koji će vam savršeno ležati u ruci.
Za vas imamo najpopularnije konzole današnjice, PlayStation, Xbox, Nintendo, na vama je samo da izaberete.
Ako volite mobilnost i igranje na putu Nintendo Switch je prava stvar. A ako želite moćnije specifikacije te klasično igranje iz udobnosti vašeg doma, tu su PlayStation 4 i Xbox One.
PROVJERI PONUDU
PROVJERI PONUDU
PROVJERI PONUDU
Ako pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni kod naših lokalnih konkurenata, donesite kopiju promidžbenog oglasa ili ponudu/predračun, a Harvey Norman će
izjednačiti cijenu!
POGLEDAJTE UVJETE