Ormari po mjeri

Recept za savršeni ormar

Sphera je hrvatski brend namještaja osnovan 2009. godine kao robna marka Oreški stolarije. Brand Sphera posebice je specijaliziran za sisteme – uredski namještaj, kuhinje, garderobne ormare. Sphera spaja arhitekturu, održivi dizajn i visoku kvalitetu uz ekonomsku prihvatljivost.

S tendencijom stvaranja inovativnih sistema, svakom proizvodu pristupamo kroz prizmu novih tehnologija, zahtjeva prostora i društva prilagođavajući ga izazovima modernog života. Svaki Spherin proizvod u svojoj osnovi ima visoku tehnologiju, kvalitetu, funkcionalnost i osiguranu pouzdanost svoje vrijednosti.

Uz kontinuirani dizajnerski razvoj proizvoda i novih usluga, Sphera kao bazu slavi jednostavan, funkcionalan dizajn i beskompromisnu kvalitetu. Kako bi naše proizvode pratio svevremenski dizajn i najnaprednija tehnologija, na razvoju Sphera proizvoda radi tim tehnologa i dizajnera predvođenim dizajnerom Simonom Morasi Piperčićem.

U svojim nastojanjima da ostanemo relevantni, uvijek smo korak ispred u praćenju zahtjeva i očekivanja korisnika, kao i novih trendova na globalnom tržištu.

Cut je ormar minimalističkog karaktera što ga čini odličnim izborom za svaki tip prostora. Sadrži horizontalna udubljenja koja mu daju karakter, ali imaju i funkcionalnu ulogu ručki za otvaranje, nastalih najnovijom tehnologijom izrade. Stvorena je visoka razina personalizacije s obzirom na izbor materijala i boja kako bi udovoljili zahtjevima i najkreativnijih klijenata.
Ormari po mjeri - Cut
Hinge je minimalistički ormar koji se savršeno uklapa u suvremeni način života. Sadrži vertikalne ručke u donjem dijelu vrata, a kombinacijom boja i materijala postiže se raznoliki dojam. Svojom jednostavnošću stvara ugodnu kompoziciju u različitim prostornim situacijama.
Ormari po mjeri - Hinge
Ormar Pampas, svojim čistim dizajnom, dopušta različite kombinacije personalizacije. Ovisno o zahtjevima klijenta, fronte vrata moguće je postaviti u istoj boji i materijalu, ali i u kombinaciji različitih boja i materijala. Zahvaljujući jednostavnom i visokokvalitetnom dizajnu, Pampas je ormar koji se savršeno uklapa u svaki suvremeni prostor.
Ormari po mjeri - Cut
Slope je ormar istaknutih elegantnih dijagonala koje, osim što pridonose stvaranju karaktera, imaju i funkcionalnu ulogu jer tvore ručke za jednostavno otvaranje čitavom visinom ormara. Slope je ormar koji svojim suptilnim karakterom omogućava stilsko uklapanje u različite ambijente, a široki spektar odabira materijala daje mu visoku mogućnost personalizacije.
Ormari po mjeri - Hinge
Ormar Nidus specifičan je po svojim nišama, terminu u arhitekturi koji označava udubinu za smještaj različitih predmeta. Funkcionalne niše daju osjećaj topline, nenametljivo prekidajući čiste, minimalne fronte ormara. U njima možete izložiti svoje najdragocijenije stvari koje želite da budu vidljive, kao i predmete koji su vam svakodnevno potrebni nadohvat ruke. Svojim modernim dizajnom, ormar Nidus prilagodljiv je svakoj prostoriji, od spavaće sobe do dnevnog boravka i hodnika.
Ormari po mjeri - Nidus
Bump je ormar koji karakteriziraju profilacije u frontama vrata nastale najnovijom tehnologijom izrade. S obzirom da se razmak profiliranih linija na frontama mijenja, ovisno o slaganju fronti, postižu se različiti trodimenzionalni efekti. Lines je ormar koji savršeno pristaje sofisticiranom stilu, uz visoki naglasak na moderan dizajn.
Ormari po mjeri - Bump
Vertical je ormar razigrane strukture udubljenja u površinu vrata. Udubljenja su profilirane ručke izrađene najnoviom tehnologijom koja omogućava visoku funkcionalnost. Dolazi u više opcija boja i materijala, a određene kombinacije boja stvaraju izražen karakter potpuno prilagodljiv različitim stilskim i prostornim kompozicijama.
Ormari po mjeri - Vertical
Stripe je ormar jasnog i jednostavnog karaktera što mu daje mogućnost prilagodbe različitim stilskim i prostornim kompozicijama. Korištenjem novih tehnologija kreirane su inovativne i iznimno funkcionalne ručke koje se protežu po čitavoj visini ormara omogućavajući otvaranje u punoj visini vrata. Široka mogućnost odabira boja i materijala ostavlja prostor za personalizaciju prema individualnim željama korisnika.
Ormari po mjeri - Stripe
Elegantan, minimalistički dizajn Profile ormara stvara suptilan element u prostoru. Dolazi u više boja i materijala. Ručke su izrađene novom tehnologijom profilacija ploha ormara. Ovaj tip ručki idealan je suputnik kliznog tipa ormara, kako zbog estetskih, tako i zbog funkcionalnih zahtjeva.
Ormari po mjeri - Profile
Posebnost Silhouette ormara je u širokim utorima urezanim u fronte vrata što omogućava lakše i jednostavnije otvaranje. Utori pridonose i izražajnom vizualnom dojmu. Silhouete je ormar koji animira prostor, a široki spektar boja i materijala udovoljava zahtjevima različitih stilova klijenata.
Ormari po mjeri - Silhoutte

Potpuna ponuda usluga

za ormar iz snova

Savjetovanje

SAVJETOVANJE

Vaša sreća, naša je briga! Sukladno vašim željama i ovisno o dimenzijama prostora, naši stručnjaci ponudit će vam optimalna, funkcionalna i moderna rješenja te savjete za idealnu prilagodbu svakog prostora i savršen izgled vašeg novog ormara.

3d nacrt

3D NACRT

3D nacrt ormara daje vam lakšu predodžbu o optimalnom rasporedu i smještaju ormara u vašoj spavaćoj sobi . Također, vizualizacija vam pomaže kod odabira stila ormara. Nudimo i 3D prikaz u foto tehnici.

Mjerenje

MJERENJE

Na temelju 3D nacrta, nudimo vam precizno mjerenje vašeg prostora kod kuće. Naše stručno obučeno osoblje brine se za nadogradnju nacrta i optimizaciju.

Dostava

DOSTAVA I UNOS

Za sve ormare naručene kod nas nudimo pouzdan i siguran prijevoz elemenata na vašu adresu u dogovorenom roku.

Montaža

MONTAŽA

Svjesni smo važnosti profesionalno izvedene ugradnje, tako da za ormar kupljen kod nas garantiramo profesionalnu ugradnju bez grešaka.

Zadovoljstvo kupaca

ZADOVOLJSTVO KUPACA

Vaše zadovoljstvo naš je vječni prioritet! Naša služba za korisnike je uvijek tu za vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, rado ćemo vam pomoći. Dovoljan je tek jedan poziv na: 01 55 66 200.

Prijava za besplatan nacrt ormara

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.