Kuhinje po mjeri

Recept za savršenu kuhinju

Kako bi jelo ispalo savršeno kuhano najvažnije je ubaciti prave sastojke, pripaziti na količine i precizno slijediti postupak pripreme. Slično se događa i prilikom odabira kuhinje. Potrebno je odabrati prave elemente, uzeti u obzir dimenzije prostora i napraviti točan nacrt kuhinje. Bit će vam jednostavnije kada svoju ideju vizualizirate, a mi ćemo učiniti sve što je u našim mogućnostima da tu ideju pretvorite u djelo. Kažu da je ljubav tajni začin svakog jela, stoga je bitno da svoju buduću kuhinju na prvi pogled zavolite.

U našim trgovinama izbor kuhinje je uvijek rezultat vaših želja i našeg znanja. Za vas imamo samo najbolje proizvođače koji kombiniraju svestranu funkcionalnost i savršenu estetiku. Svaka kuhinja koju kupite kod nas, bilo da se radi o kuhinji po mjeri ili kuhinjskom bloku, nudi sve što vam je potrebno za moderno i jedinstveno kulinarsko iskustvo.

Širok raspon svjetski poznatih proizvođača omogućava vam da kod nas zaista odaberete savršenu kuhinju s kojom će priprema svakog jela biti novo iskustvo i boravak u njoj melem za dušu. Kuhinja koja će stilski odgovarati ostatku namještaja postat će srce vašeg doma i najdraže mjesto okupljanja obitelji. Možete birati između modernih kuhinja, rustikalnih koje pružaju osjećaj ugode i doma te uvijek popularnih klasičnih.

Uz stručne savjete naših profesionalaca o kupnji i planiranju kuhinje, nudimo i čitav niz drugih usluga. Za vašu buduću kuhinju pronaći ćemo prikladnu bijelu tehniku i male kućanske aparate koji će dodati još više funkcionalnosti vašem domu. Na kraju kupovine, brinemo da narudžba bude isporučena i kompletno sastavljena u vašem domu u dogovorenom roku.

Kuhinja po mjeri - Veneta Cucine
Više od 70 godina njemački proizvođač Goldline nudi jedinstvene kuhinje prvoklasne kvalitete. Kuhinje Goldline pravi su izbor za svačiji ukus i bilo koji prostor! Pružaju gotovo neograničene kombinacije boja i pametnih rješenja za jednostavno snalaženje u kuhinji te dolaze u širokom rasponu stilova. Provjeri ponudu
Kuhinja po mjeri - Goldline
Hrvatski brend Sphera pokreće inovativnost. Svaka kuhinja je izrađena po najnovijim trendovima, prateći razvoj tehnologije i upotrebljavajući najkvalitetnije materijale. Minimalistički dizajn, jasne linije, vrhunska izrada i funkcionalnost uvijek su podređeni prvoklasnoj kvaliteti. Provjeri ponudu
Kuhinja po mjeri - Sphera
Kuhinje Jela proizvod su srpske obiteljske kompanije koja već 30 godina proizvodi namještaj vrhunske kvalitete kako bi vam omogućili ugodan boravak u vašem najdražem prostoru u domu. Svaka kuhinja Jela nudi obilje funkcionalnih rješenja za kreativne kulinarske poduhvate uz moderan dizajn koji se uklapa u svaki dom. Provjeri ponudu
Kuhinja po mjeri - Jela
Tražite li povoljniju kuhinju za manji prostor? Kuhinjski blok pravo je rješenje za vas! Moderan dizajn blok kuhinja omogućuje vam učinkovito i jednostavno kuhanje. Sve što trebate nadohvat vam je ruke, a pri tome kuhinja izgleda odlično i u trendu. Istražite naš asortiman različitih veličina, materijala, boja, stilova i proizvođača. Provjeri ponudu
Blok kuhinje

Potpuna ponuda usluga

za kuhinju iz snova

Kuhinje po mjeri - savjetovanje

SAVJETOVANJE

Vaša sreća, naša je briga! Sukladno vašim željama i ovisno o dimenzijama prostora, naši stručnjaci ponudit će vam optimalna, funkcionalna i moderna rješenja te savjete za idealnu prilagodbu svakog prostora i savršen izgled vaše nove kuhinje.

Kuhinje po mjeri - 3d nacrt

3D NACRT

3D nacrt kuhinje daje vam lakšu predodžbu o optimalnom rasporedu i smještaju kuhinje u vašem domu. Također, vizualizacija vam pomaže kod odabira stila kuhinje. Nudimo i 3D prikaz u foto tehnici.

Kuhinje po mjeri - mjerenje

MJERENJE

Na temelju 3D nacrta, nudimo vam precizno mjerenje vašeg prostora kod kuće. Naše stručno obučeno osoblje brine se za nadogradnju nacrta i optimizaciju.

Kuhinje po mjeri - dostava

DOSTAVA I UNOS

Za sve kuhinje naručene kod nas nudimo pouzdan i siguran prijevoz elemenata na vašu adresu u dogovorenom roku. Osim brze i sigurne dostave, omogućujemo vam i unošenje kuhinjskog namještaja u vaš dom.

Kuhinje po mjeri - montaža

MONTAŽA

Svjesni smo važnosti profesionalno izvedene ugradnje, tako da za kuhinju kupljenu kod nas garantiramo profesionalnu ugradnju bez grešaka.

Kuhinje po mjeri - zadovoljstvo kupaca

ZADOVOLJSTVO KUPACA

Vaše zadovoljstvo naš je vječni prioritet! Naša služba za korisnike je uvijek tu za vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, rado ćemo vam pomoći. Dovoljan je tek jedan poziv na: 01 55 66 200.

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.