Goldline
Početna    /    Goldline

Izaberite stil kuhinje po vlastitom ukusu

Otkrijte vaš svijet kuhanja!

Kuhinja iz snova zove se Goldline.

Njemačka kvaliteta, vrhunska izrada, potpuna fleksibilnost i vaše želje. Kuhinje Goldline nude široku paletu različitih stilova, unutar kojih možete birati još širi spektar boja i dodatnih elemenata. Kuhinje Goldline nude savršene ideje i rješenja za svaki ukus te vas nikada neće ostaviti ravnodušnim.

Moderna kuhinja

Moderna kuhinja uvijek je rezultat podudaranja jasnih linija, moderne palete boja i raznih kvalitetnih materijala. Moderna kuhinja uvijek je funkcionalno dizajnirana s tehnološki naprednim mehanizmima i modernim elementima. Moderna kuhinja nikada nije dosadna i uvijek nudi vizualni korak u budućnost.

Kuhinja s dizajnerskim pečatom

Čiste linije, fini materijali i jasno strukturirana cjelina osnovne su značajke Goldline kuhinje s dizajnerskim pečatom. Pogodne za otvorene prostore, gdje u potpunosti može zaživjeti svojim jedinstvenim izgledom i pokazati svoju maksimalnu funkcionalnost. Dopustite si poseban karakter i izgled kuhinje, nikad vam neće dosaditi.

Kuhinja s daškom prirode

Unesite dašak prirode u svoj dom pomoću Goldline kuhinje! Moderan dizajn u kombinaciji s prirodnim nijansama drveta pruža ugodan osjećaj doma u svakom prostoru. Na raspolaganju su različite vrste drva koje možete prilagoditi pojedinačnim elementima u boji i akcentima stakla. Priroda vam nikada nije bila tako bliska.

Moderna klasika

Klasična kuhinja s nijansom modernog uvijek je idealno mjesto za druženje, kuhanje i uživanje u hrani. Ugradnja vrhunske kuhinjske tehnologije dodat će funkcionalnost i suvremenost u tradicionalni dizajn s bilo kojim izborom prirodnih nijansi u boji. Možete se odlučiti za kuhinju sa ili bez ručkica, ovisno o osjećaju cjelovitosti koji želite stvoriti u vašem domu.

Rustikalna kuhinja

Čim uđete u rustikalnu kuhinju, osjetit ćete istinsku ugodu i toplinu doma. Mekani oblici, prirodne nijanse boja, tradicionalno dizajnirani uzorci i dio nostalgije uhvaćeni su u seoskom stilu kuhinje. Iako se nekad rustikalna kuhinja uklapala u slično namještenoj kući, vjerujmo vam da se one danas mogu kombinirati u moderno uređenim interijerima.

Kuhinja bez ručkica

Kuhinja bez ručkica idealna je za one koji ne pristaju na kompromise. Ističe bitne elemente svojim jednostavnim dizajnom, a glatke i uredne linije ostavljaju dojam reda i sklada. Kuhinja bez ručkica naglašava moderan stil života vlasnika koji je uvijek u korak s trendovima i slijedi najnovije tehnološke inovacije.

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.