Stil
Početna    /    Stil

Klasična kuhinja

Neupadljiv dizajn, prikrivene nijanse boja, jednostavni detalji i moderna tehnologija čine bilo koju klasičnu kuhinju idealnim mjestom za kuhanje, druženje i uživanje u hrani čak i nakon višegodišnje uporabe. Klasična kuhinja odlikuje se bezvremenskim stilom, koji zajedno s prvoklasnom kvalitetom osigurava da se nikada nećete umoriti od nje. Klasičan stil je univerzalan izbor za bilo koji dom jer lako odgovara bilo kakvom stilu namještaja.

Stil kuhinje - Klasična kuhinja

Moderna kuhinja

U modernoj kuhinji uvijek ćete se naći u igri kombiniranog dizajna, popularnih boja i potpuno novih materijala. Moderna kuhinja prostor je s najnovijim pametnim dodacima koji olakšavaju pripremu i spremanje hrane te povećavaju funkcionalnost za vrijeme kuhanja. Takva kuhinja predstavlja tehnološki napredni sustav s kojim ćete otkriti novi svijet kuhanja. Prije svega, moderna kuhinja prava je kupovina za sve one koji imaju brz životni stil i žele maksimalno iskoristiti svoje vrijeme u kuhinji.

Stil kuhinje - Moderna kuhinja

Rustikalna kuhinja

Ulaskom u rustikalnu kuhinju prožet će vas ugoda i toplina doma kakvu ste osjećali u kuhinjama svojih baka. Mekani oblici, prirodne nijanse u boji i tradicionalni uzorci s daškom sjećanja na prošlost obuhvaćeni su u svakoj kuhinji rustikalnog stila. Elementi krajolika i prirode mogu se vidjeti svugdje - čak i u pojedinostima kao što su vitrine, ručke za otvaranje i otvorene police. Ako želite udobnu kuhinju s pečatom tradicije, tada je ova kuhinja pravi odabir za vas.

Stil kuhinje - Rustikalna kuhinja