Jela
Početna    /    Jela

Kuhinje Jela

Kuhinje za svaki dom

Prošlost i planovi za budućnost

Tvrtka Jela Jagodina nastala je iz ideje da se svaki dom može opremiti kvalitetnim i funkcionalnim namještajem. Tako je 1991. godine u Srbiji uspostavljena proizvodnja namještaja, koja je ubrzo nadmašila domaće granice i etablirala se na europskom tržištu. Program proizvodnje kuhinja u Jela Jagodini jednostavno je nazvan Jela. Od samog početka u procesu stvaranja kuhinja posvećeni su prvoklasnoj proizvodnji i korištenju najkvalitetnijih materijala. Krajnji cilj njihove proizvodnje je zadovoljan kupac.

Društvena odgovornost

Izrada svake kuhinje s potpisom Jela provodi se uz strogo pridržavanje pravila društvene odgovornosti. Tvrtka se na taj način brine za jednak tretman svih zaposlenika, sponzorstvo različitih umjetničkih, sportskih i edukativnih događanja te zaštitu okoliša.

Kuhinje Jela imaju FSC certifikat

Briga o okolišu

Ekološki osviještena tvrtka Jela koristi samo materijale s FSC certifikatom, koje nabavlja samo od dobavljača u lancu FSC. Oni također promiču odgovorno upravljanje prirodnim resursima u tvrtki i dosljedno osvještavaju svoje zaposlenike o načinima očuvanja okoliša. Kako bi doprinijela boljem životu prirode, Jela Jagodina posjeduje i vlastitu proizvodnju kartonske ambalaže sa središnjim sustavom aspiracije, što stvara mogućnost recikliranja zraka.

Ispunjava sva vaša očekivanja

Svaka Jela kuhinja ispunjava sva očekivanja modernog čovjeka. Jednostavna upotreba, atraktivan izgled i dugotrajna kvaliteta kuhinje razlozi su zašto kupci vole odabrati brend Jela. Mnoge moderne funkcionalnosti estetski su uklopljene u cjelinu s kojom Jela postavlja nove standarde u dizajnu kuhinjskog namještaja. Dodatna vrijednost leži u odgovornom rukovanju materijalima i etičkom poslovanju tvrtke.

Uz kuhinje Jela zaljubit ćete se u svoj dom!

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.