Dialogo
Početna    /    Veneta Cucine    /    Dialogo
Dizajn Essence kolekcije dovodi do izražaja funkcionalnost kuhinje, što doprinosi jednostavnosti i omogućuje veću kvalitetu kuhanja te življenja. Svaka Essence kuhinja u potpunosti koristi potencijal oblika pojedinih elemenata. Prijelaz iz jednostavnih u dizajnerske oblike omogućava kupcu da pronađe ideju između dva modela, uvijek s dozom inovativnosti. Zajedno s dizajnom i funkcijama, nadmašuje sve standarde!

Fronte s drvenim okvirima dizajnirane su kako bi zadovoljile odlične kulinarske vještine i moderne potrebe u kuhinji. Prednost Dialogo modela su hrastove obloge, čije su posebnosti naglašene nepravilnim oblicima. Donji i gornji elementi kuhinje odlikuju se ukrasnim pojasom, koji predstavlja sklad između specifičnih proporcija i tradicionalnog stila. Dostupno u dvije verzije otvaranja- sa ili bez ručki.

Caranto je nova linija proizvoda koji će vašu kuhinju učiniti još privlačnijom!

Caranto je sinonim za elegantan dizajn i prvoklasnu kvalitetu, što se posebno ističe u aspektu radnih ploha. Svaki model izrađen je prema najvišim standardima. Širok raspon različitih obrada kvarca i keramike nudi gotovo beskrajne mogućnosti različitih kombinacija.

Drvo i boja

Drvo

Rovere Ambrato (791)

Rovere Decapé Argilla (790)

Rovere Poro Aperto Bianco (786)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.