Milano
Početna    /    Veneta Cucine    /    Milano
Dizajn Essence kolekcije dovodi do izražaja funkcionalnost kuhinje, što doprinosi jednostavnosti i omogućuje veću kvalitetu kuhanja te življenja. Svaka Essence kuhinja u potpunosti koristi potencijal oblika pojedinih elemenata. Prijelaz iz jednostavnih u dizajnerske oblike omogućava kupcu da pronađe ideju između dva modela, uvijek s dozom inovativnosti. Zajedno s dizajnom i funkcijama, nadmašuje sve standarde!

Milano kuhinja koncept je prekrasne talijanske tradicije. Potpuno „novi talijanski stil“ i kvaliteta ogledaju se u čistim, izražajnim i jasnim oblicima. Postoji osam verzija kuhinja nadahnutih milanskim interijerom. Povezuje ih prava talijanska elegancija. Funkcionalno i intimno oblikovana kompozicija izražava savršenu ravnotežu između inovacija i povijesti. S nizom linearno raspoređenih elemenata, Milano nudi jedinstven, ali istovremeno i raznovrstan kuhinjski namještaj. Harmonično podudaranje elemenata Biano Bicocca i Rovere Nodoso Chiaro stilski je nadopunjeno prostranim otvorenim ormarima od pravog drva koji na kreativan način razbijaju monumentalnost vodoravnog rasporeda.

Caranto je nova linija proizvoda koji će vašu kuhinju učiniti još privlačnijom!

Caranto je sinonim za elegantan dizajn i prvoklasnu kvalitetu, što se posebno ističe u aspektu radnih ploha. Svaki model izrađen je prema najvišim standardima. Širok raspon različitih obrada kvarca i keramike nudi gotovo beskrajne mogućnosti različitih kombinacija.

Drvo i boja

Drvo

Frassino Laccato Bianco (796)

Rovere Nodoso Chiaro (799)

Lak

Bianco Bicocca Laccato Opaco (873)

Bianco Bicocca Laccato Opaco (873)

Beige Ticinese Laccato Opaco (874)

Beige Ticinese Laccato Opaco (874)

Crema Tortona Laccato Opaco (875)

Crema Tortona Laccato Opaco (875)

Marrone Brera Laccato Opaco (876)

Marrone Brera Laccato Opaco (876)

Grigio Lambro Laccato Opaco (878)

Grigio Lambro Laccato Opaco (878)

Grigio Navigli Laccato Opaco (877)

Grigio Navigli Laccato Opaco (877)

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.