Newport
Početna    /    Veneta Cucine    /    Newport
Kolekcija Tradizione u prvi plan vraća praktičnost i potragu za opipljivom kvalitetom u kombinaciji s lokalnom talijanskom kulturom. Tradizione kuhinje su rezultat različitih postupaka obrade, vještine pravljenja rukotvorina i višegodišnjeg iskustva. To se očituje kroz bezvremensku ljepotu kreativnog dizajna. Tradizione je za svakoga tko cijeni prirodu i posebnost rukotvorina.

Želite li biti bliže prirodi? Odlučite se za Newport kuhinju koja će vas povesti na elegantan izlet. Doživite hrast kroz njegove potpuno prirodne nijanse, ili u bijeloj i svijetloplavoj boji, koji prostor ispunjavaju lakoćom i prozračnošću. Klasični kuhinjski elementi izvrsno se nadopunjuju vitrinama, policama i zidnim pločama.
Newport stvara dojam snage i života u prostoru, koji se mogu stvoriti samo kvalitetnim lakiranim pravim drvetom. Pored izuzetnog vizualnog efekta, kuhinja nudi i povoljan raspored elemenata.

Caranto je nova linija proizvoda koji će vašu kuhinju učiniti još privlačnijom!

Caranto je sinonim za elegantan dizajn i prvoklasnu kvalitetu, što se posebno ističe u aspektu radnih ploha. Svaki model izrađen je prema najvišim standardima. Širok raspon različitih obrada kvarca i keramike nudi gotovo beskrajne mogućnosti različitih kombinacija.

Drvo i boja

Lakirano drvo

Rovere Gessato (753)

Avorio (100)

Azzurro Nuvola (115)

Rovere Poro Aperto Bianco (786)

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.