Ri-flex
Početna    /    Veneta Cucine    /    Ri-flex
Dizajn Essence kolekcije dovodi do izražaja funkcionalnost kuhinje, što doprinosi jednostavnosti i omogućuje veću kvalitetu kuhanja te življenja. Svaka Essence kuhinja u potpunosti koristi potencijal oblika pojedinih elemenata. Prijelaz iz jednostavnih u dizajnerske oblike omogućava kupcu da pronađe ideju između dva modela, uvijek s dozom inovativnosti. Zajedno s dizajnom i funkcijama, nadmašuje sve standarde!

Izražen dojam stakla, mat finiš i visoki sjaj daju kuhinji Ri-flex moderan dojam, prateći najviše zahtjeve na estetskom i funkcionalnom području. Potpuno novi dojam drveta daje kuhinji jedinstven izgled. Ri-flex program koristi ShellSystem način otvaranje, što je početak svih sustava s jednostavnim otvaranjem elemenata i ladica. Boja drva ocrtava snažnu vezu između materijala i stilova iz prošlosti, dok staklo donosi jasnoću, prozirnost i svjetlost.

Caranto je nova linija proizvoda koji će vašu kuhinju učiniti još privlačnijom!

Caranto je sinonim za elegantan dizajn i prvoklasnu kvalitetu, što se posebno ističe u aspektu radnih ploha. Svaki model izrađen je prema najvišim standardima. Širok raspon različitih obrada kvarca i keramike nudi gotovo beskrajne mogućnosti različitih kombinacija.

Drvo i boja

Sjajno staklo

Bianco Vetro Lucido (197)

Grigio Corda Vetro Lucido (471)

Marrone Oliva Vetro Lucido (513)

Ardesia vetro lucido (074)

Nero Vetro Lucido (518)

Mat staklo

Bianco Vetro Opaco (177)

Grigio Corda Vetro Opaco (527)

Marrone Oliva Vetro Opaco (526)

Ardesia vetro opaco (071)

Nero Vetro Opaco (529)

Drvo

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Rovere Naturale Finitura Olio (783)

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.