Villa d'Este
Domov    /    Veneta Cucine    /    Villa d'Este
Kolekcija Tradizione u prvi plan vraća praktičnost i potragu za opipljivom kvalitetom u kombinaciji s lokalnom talijanskom kulturom. Tradizione kuhinje su rezultat različitih postupaka obrade, vještine pravljenja rukotvorina i višegodišnjeg iskustva. To se očituje kroz bezvremensku ljepotu kreativnog dizajna. Tradizione je za svakoga tko cijeni prirodu i posebnost rukotvorina.

Kolekcija koja odražava sve karakteristične značajke kuhinje sa stilom. Kolekciju obilježava toplina drva, mirni tonovi boja, bezvremenska elegancija i lijepi detalji. Glazirane fronte ukrašene su drevnom tehnikom mikrofuzije, koja kuhinji daje poseban antički pečat.
Svaki detalj kuhinje Villa d'Este doprinosi osjećaju atmosfere bivšeg vremena. Pogledajte samo ručke! Unatoč dizajnu koji u svakom pogledu sažima stariju tradiciju, Villa d'Este pruža modernu funkcionalnost. Pažljivo dizajnirani elementi nude praktičnost koju moderno vrijeme zahtjeva u kuhinji.

Caranto je nova linija proizvoda koji će vašu kuhinju učiniti još privlačnijom!

Caranto je sinonim za elegantan dizajn i prvoklasnu kvalitetu, što se posebno ističe u aspektu radnih ploha. Svaki model izrađen je prema najvišim standardima. Širok raspon različitih obrada kvarca i keramike nudi gotovo beskrajne mogućnosti različitih kombinacija.

Drvo i boja

Drvo

Avorio (100)

Prijava za besplatan nacrt kuhinje

Ispunite prijavnicu i uskoro ćemo biti s vama.